Sommerfest 2018

Børn på taget af skolen om aftenen

Orientering

En aften, hvor pædagogerne havde møde i Børnehuset, så de, at der oppe på taget af skolen løb nogle børn rundt. Pædagogerne har også oplevet, at når de mødte ind om morgenen, så var et af deres borde udenfor flyttet hen til glasgangen. Ovenpå bordet var der stillet et affaldsstativ, og på taget af glasgangen var der stillet legetøj op.

Efter at Børnehuset er lukket, er der åbenbart nogle børn/unge mennesker, der udfordre sig selv og hinanden med at komme højt op nede på Børnehusets og skolens område. Hvis det går galt, og de falder ned, er der en stor risiko for, at de kommer slemt til skade.

Jeg håber, at I alle vil tage en god snak med Jeres barn omkring, hvor og hvordan man i fritiden færdes på Børnehusets og skolens område.

Susanne Gravgaard
Ingen aktuelle nyheder