Billedet på sidehoved
 • Jebjerg Børnehus & Skole

Emne uge 41 2017

Overskudet fra Jebjerg Bykoncert

 • ikon
  Dorte Christensen den 02-10-2017


  Midt-Vest Amatør Teater opfører:   - Flytter Pippi til Jebjerg ? -

 • ikon
  Susanne Berg Gravgaard den 15-09-2017

   

  FERIEFRÆS FOR BØRN

Besøgstæller

138891

EFTERÅRSFERIE

Uge 42

En fjerdel af skoleåret er nu næsten gået, og der har været gang i mange ting.

Fordybelsesdagene har allerede nu været udnyttet godt. I bl.a. håndværk og design har eleverne været i gang med at bygge ”læsehuler” af brugte paller. Mange af klasserne har været uden for skolens område for at lære nyt. Det har bl.a. været koncerter, teaterture, Hjerl Hede, lejrskole for 6. kl., atletikstævne for 4., 5. og 6. klasse eller en udeskoledag på Skive Seminarium, og her i uge 41 emneuge sammen med Børnehuset om EFTERÅR.

Projektet ”Udendørs lærings og aktivitetsplads” er også ved at tage form. Styringsgruppen er nu nedsat med repræsentanter fra bestyrelsen, vores lokale fond, Skive Kommune og skolens ledelse. Der er blevet bevilget 1 million kr. fra Skive Byråd, så der vil i løbet af foråret ske en masse i skolegården. Det første der sker er, at alle de rør, der er under jorden, skal ordnes, så først derefter bliver de nye ideer synlige. Ændringerne er nok først færdige om et år.

Nu er det blevet efterår, og det er mørkt om morgenen. Så husk, at eleverne har reflekser på tøjet og lys på cyklen hver dag.

Hilsen og god ferie (til Jer der er heldige)
Susanne Gravgaard
 • 20-10-2017
  Efterårsferie · 0A · 1A · 2A · 3A · 4A · 5A · 6A
  1